Instruktioner

Handelsinstruktioner

En lyckad signal är definierad som att ha stigit mer än 5% från signalnivå utan att ha gått ner med 5% dessförinnan.

Generellt om bevakning och handel

Använd alltid likadan positionsstorlek för varje signaltyp.

Det fördelaktigaste sättet att bevaka aktien om man inte kan sitta vid datorn tycker vi är genom att sätta kurslarm vid föreslagna köpnivåer.   Då en signal utlöses skall den underliggande aktien röra sig uppåt. Allt annat är indikation på att någonting är fel.  “Behåll vinnarna och sälj förlorarna.”

 

Typ 1

Nästan alla typ 1-signaler går upp från signalnivån med åtminstone 1% direkt efter signal. Vi rekommenderar en stoploss på 5%. Över 50% av aktierna stiger mer än 5% från rekommenderad köpnivå.

Typ 2

Chansen för uppgång från köpnivå är fortfarande stor men det finns risk för större rekyler när som helst. Alla typ 2-signaler är tidigare typ 1 och 3-signaler som vi väljer att uppmärksamma igen. Denna signal ska ses som en notifieringssignal snarare än en direkt köpsignal. Över 20% av alla typ-2 signaler har stigit med mer än 5% från rekommenderad köpnivå.

Typ 3

Detta är en av de absolut bästa signalerna med väldigt bra chans kontra risk. Vi rekommenderar en stoploss på 5% från signalnivå bara så att det inte ska finnas någon risk för att man säljer i onödan. Denna signal ska gå upp direkt inom en veckas tid maximalt och absolut inte visa svaghet. Allt annat är ett tecken på att något är fel. Över 90% av alla skickade typ-3 signaler har gått upp mer än 5% från sin köpnivå.

 

 

Interagera International AB tar inget som helst ansvar för eventuella förluster som kan uppkomma genom följande av dessa råd. Aktier kan både stiga och sjunka i värde. Dessa instruktioner ska bara ses som generella riktlinjer.